Vacature penningmeester

Penningmeester, iets voor jou!

Wat is er nu mooier dan je vrije tijd besteden aan vrijwillig werken bij een stichting die zich tot doel heeft gesteld om een beter dagelijks leven te creëren voor mensen met psychosociale en levensproblematiek. Door een verschuiving in de taken van het huidige bestuur ontstaat ruimte voor een penningmeester.

Wat ga je doen?

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarbegroting en jaarrekening van de Stichting. Tevens is het van belang dat de uitgaven van de Stichting overeenkomstig en binnen de begroting. Je levert een actieve bijdrage aan de bestuursvergaderingen. Samen met jouw medebestuurders ontwikkel je de visie en het beleid van Stichting de Feniks.

Wie ben jij?

  • Je bent deskundig op jouw vakgebied;
  • HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt kennis en ervaring met MS-office;
  • Je bent een teamspeler en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat wij bieden

Boeiend, afwisselend en belangrijk werk met een gezellige groep mensen. Je kunt je talent op een zinvolle manier inzetten, je kennis en ervaring verruimen en je netwerk vergroten. reis- en onkosten worden vergoed. Je kunt zelf je tijden indelen en je werkt vanuit huis.

Hebben we je enthousiast kunnen maken?

Stuur dan je motivatie plus cv naar info@stichtingdefeniks.nl

Voor uitgebreide informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Willem Brons, 06-10385593

We hopen je snel te ontmoeten!

Share